CONTACTEER ONS

VERBOUWINGEN, RENOVATIES, RIOLERINGS- EN DAKWERKEN

Voor een verbouwing, renovatie, riolerings- of dakwerken kunt u te allen tijde bij Bouwwerken D.A.D. terecht. Vraag uw vrijblijvende offerte op.

Volledige renovatie en verbouwing

Wilt u uw woning volledig onder handen nemen? Is ze in haar geheel aan een grondige renovatie toe? Denk daarbij aan het vernieuwen van een dak, een stuk bijbouwen aan uw woning, bestaande muren slopen en nieuwe bijbouwen, ...  We realiseren als uw renovatie- en verbouwingsdromen. Uiteraard doen we dat helemaal volgens de regels van de kunst. Bij renovaties gebruiken we enkel de beste materialen, zodat u zeker bent van een duurzaam resultaat.

Wij bekijken met aandacht wat uw plannen zijn voordat we aan de slag gaan.

Losse elementen bijbouwen

Wenst u een tuinmuurtje, gemetste brievenbus, siermetselwerken, ...  Bouwwerken D.A.D. werkt eveneens kleinere projecten voor u uit. Daarvoor komen wij zo snel mogelijk bij u langs.

Grote en kleine projecten

Of u nu voor een volledige renovatie van uw woning gaat of voor een kleine aanpassing of vernieuwing, wij werken enkel met de beste materialen en zetten al ons vakmanschap in. Zo bent u zeker van een geslaagd resultaat.

Offerte verbouwing en renovatie

Welke renovatie of verbouwing u ook verkiest, wij geven u graag alle info en een offerte. Contacteer ons voor meer info en/of een offerte van uw verbouwing, renovatie, dakwerken, rioleringswerken, ...